Adimen artifiziala Hezkuntzan : (irakasleentzako lan-tresna) [DBH eta Batxilergoa] - Garcia Callado, Oscar; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2025)
ChatGPT eta beste Adimen Artifizialeko tresna batzuk ezagutzeko irakasleentzako lan-tresna.
DBH
Batxilergoa
IRALE. R400
Irale - R-400 ikastaroa
Keywords: Adimen artifiziala; Adimen artifiziala irakaskuntzan; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak