ETHAZI metodologia metal-eraikuntzetan: hastapeneko erronka batetik, erronka konplexu batera - Villafranca Sancho, Antonio; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2025)
Soldadura eta Galdaragintzako eta Metal-eraikuntzetako zikloetako ETHAZI sistema aplikatzeko gida da, alde batetik, eta, bestetik, ikasgelan garatzeko proiektuak jasotzen dira (euskarri, olagarro eta katu prototipo banaren eraikuntza). Sortu den materiala erronka da eta bi gidaliburu daude: irakasleen eta ikasleen materiala. Zenbait ikasgaitan lantzeko erronka bilduma, eta ETHAZI metodologiaren ezagutza eta aplikaziorako baliabideak.
Goi-mailako eta Erdi-mailako Heziketa Zikloak
Keywords: ETHAZI (Metodologia); EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Erronketan oinarritutako ikaskuntza