Mundu bat Zaldibian - Mujika Jorajuria, Mikel; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2025)
Zaldibian eta eskolan gertatzen ari den aldaketa soziologiko sakona du ardatz lanak. Bi helburu nagusi ditu: herriaren gaineko ezagutzan sakontzea eta migrazioaz hausnartzea. Lanketa osoan bidelagun hegaztiak izango dituzte. Jarduerek zehazturik dituzte abiapuntua, azken xedea eta funtsezko konpetentziak. Horretaz gain, hasierako fasean, garapen-fasean eta amaiera-fasean sailkaturik daude.
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak (hirugarren zikloa)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak; Ikas-egoerak