Lorategiak eta berdeguneak - Rezola Mendikute, Arkaitz; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2025)
(3z(BElementu begetalak mantentzea eta hobetzea(3y(B-ri eta (3z(Binaustea(3y(B-ri buruzko unitate didaktikoen zati teorikoa.s
Erdi Mailako Heziketa Zikloa, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Unitate didaktikoak