Lotarako nire egutegia : ondo lo egin Xagurekin - Genechten, Guido Van; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2025)
"Lotarako nire egutegia" Xaguren egutegi bat da, zuretzat. Xaguk ondo lo egiten irakatsi nahi dizu. Istorio baten eta eranskailu batzuen laguntzaz, lasai lo egiten ikasiko duzu. Behar adina eranskailu itsasten badituzu, lo egiten txapeldun bihurtuko zara! Lotarako egutegi polit eta dibertigarria, pauso handiak ematen dituzten haur txikientzat.
0-5 urte (urdina)
Mijn bedjeskalender Gaan slapen met muisje
Eranskailuekin
Keywords: Loa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak