Julen eta Helene - Muguruza, Jabier; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2025)
Helene oso neska bizia da. Alaia, atsegina, beti pozik azaltzen da kalean. Goizero ikusten dtu nire etxeko leihotik, eta ez da harritzekoa: parez pare bizi gara biok eta goizean goiz, gosaltzen dudan bitartean, ataritik ziztuan ateratzen ikusten dut, garaje handiko ate txikia irekitzen eta handik gutxira berriz ere etxera bueltan.
8-10 urte (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Elkarbizitza; Adiskidetasuna; Desgaitasuna duten pertsonak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak