Kaixo, piztiok:) - Piu, Amandine; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Aduna : Ttarttalo, 2024)
Igela, txoria, matxinsaltoa... Ezetz asmatu zein den piztia barregarria!
0-4 urte (urdina)
Bonjour, bestioles!
Keywords: Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak