Umetxoa - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2025)
Kattak eta Sarek kotxetxo bat topatu dute basoan. Norena ote da umea? Noren umea den jakin arte, ezin hobeto zainduko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Animaliak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak