Kimu Erronka : Lehen Hezkuntza 3 - Artolazabal, Amaia; Jauregi Urresti, Lourdes; Lindsay, Diana; Montes Garate, Amaia (Donostia : Ikaselkar, 2024)
Kimu proiektuko erronketan curriculumeko konpetentzia espezifikoei edo diziplina baitakoei lotutako hainbat ikaskuntza modu integratuan eskuratu edota erabiltzen dira; erronka bakoitzaren izaeraren arabera kasuan-kasu dagozkionak. Entzunez, behatuz, esperimentatuz, elkarrizketen bidez... egindako jarduerak papereratzeko bitartekoak dira.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2024ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak