Kimu Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 3 - Artolazabal, Amaia; Lertxundi Panadero, Junkal (Donostia : Ikaselkar, 2024)
KIMU proiektuak ikaslearen hizkuntza- eta literatura-komunikaziorako konpetentzia garatzen lagundu nahi du; irakurle eta idazleak heziz, irakurketa-idazketaren ikuspegi soziokonstruktibistan oinarrituz. Heziketa literarioa sustatu, egoerak barneratu eta esperimentatuz sormena bultzatu eta prozesuari garrantzia emanez. Manipulatiboki egindako jardueretatik abiatuta, kasu honetan, kodetze-deskodetzea, sormena eta ulermena modu ludikoan lantzen dira, deskodetze ariketek duten karga errepikakorra arinduz.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2024ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak