Kimu Matematika : Lehen Hezkuntza 3 - Artolazabal, Amaia; Arana Ruiz de Egino, Leire; Larreta Bereziartua, Aritz (Donostia : Ikaselkar, 2024)
KIMU proiektuak ezagutza matematiko sendoa eraiki eta eraginkortasunez erabili ahal izateko tresnak eskaintzen ditu; horien artean, Kimu LH 3 Matematika ingurune digitala. Askotariko estrategiak erabiliz, prozesuari garrantzia emanez eta matematikarako konpetentzia garatzeko hainbat ikaskuntza-testuinguru landuz. Bost unitate izango dira, bakoitza eduki-multzo batean edo bitan ardaztuko da, baina gainerako eduki-multzoei ere egingo zaie lekua. Besteak beste, garrantzia handia ematen zaie ikasleek matematikoki arrazoitu eta argudiatzeari, komunikatzeari, adierazteari eta edukien arteko loturak egiteari.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2024ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak