Problemak 12 : zenbaki hamartarren arteko batuketak, kenketak eta biderketak [Lehen Hezkuntza 4] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira zenbaki hamartarren arteko batuketak, kenketak eta biderketak.
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak