Problemak 8 : bi eta hiru zifrako zenbakiez biderkatzea : berrikusketa : batuketak, kenketak eta zifra bateko zenbakiez zatitzea [Lehen Hezkuntza 3] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Arano, Leire; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da bi eta hiru zifrako zenbakiez biderkatzea. Berrikusketa: batuketak, kenketak eta zifra bateko zenbakiez zatitzea.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak