Problemak 3 : 299ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakoekin : [Lehen Hezkuntza 1] - Coullaut Zafra, Beatriz; Rodríguez, Goyo; Gonzalez, Elisabet; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira 299ra arteko zenbakien arteko kenketak bururakoekin.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak