Buruzko kalkulua 5 : zatiketak eta biderketak : zatiketak egiteko taulak : 99.999ra arteko zenbakiak [Lehen Hezkuntza 5] - Coullaut Zafra, Beatriz; Temprado Battad, Carolina; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira zatiketak eta biderketak, 99.999ra arteko zenbakiak. Biderketen eta zatiketen arteko lotura. Estrategiak: zenbaketa, zenbakien konposizioa, deskonposizioa, multzoak, segidak, hurbilketak, iritzirako kalkuluak, ordena, konpentsazioa eta banaketa. Batuketaren eta biderketaren trukatze- eta elkartze-propietateak, eta banatze-propietatea.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak