Buruzko kalkulua 3 : biderkatzeko taulak : 999ra arteko zenbakiak [Lehen Hezkuntza 3] - Coullaut Zafra, Beatriz; Temprado Battad, Carolina; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen dira biderkatzeko taulak, 999ra arteko zenbakiak. Bikoitza eta hirukoitza. Posizio-balioa. Hamarrekoez eta ehunekoez biderkatzea. Estrategiak: multzoak, segidak eta konpentsazioa. Batuketaren eta biderketaren trukatze- eta elkartze-propietateak.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak