Espazioko liburu ikusgarria - Shin, Yujin; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2025)
Nazioarteko Espazio Estazioa (ISS), planetak, izarrak, robotak... astronautekin batera arakatu nahi? Igo espazio ontzira, eta ekin aurkikuntzez beteriko bidaiari! Iluntasunean dir-dir egiten duten izarrak, altxatzeko azal-hegalak... Eta askoz gehiago, txikienen jakin-mina pizteko!
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
My Amazing Space Book
Hegalak dituen liburua
Keywords: Espazioa; Planetak; Erreferentzia-materialak