Maleta - Naylor-Ballesteros, Chris; Ibargarai, Mirentxu (Sara : Haria, 2025)
Noizbait arrotz bat bere maletarekin iristen denean, animaliak kezkatzen dira... Zer ari da? Nondik dator? Eta maletan, zer ote dauka? Beharrean direnak nola hartzen ote ditugu? Maitasunez eta itxaropenez beteriko istorio bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Euskararen Erakunde Publikoa eta Eusko Jaurlaritzaren laguntza eskuratu du.
The suitcase
Keywords: Errefuxiatuak; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak