Saguaren oporrak kostaldean - Melvin, Alice; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2025)
Saguak erabaki du: aurten, kostaldean igaroko ditu oporrak. Zoaz harekin zu ere, eta ekin egunero abentura berri bati, eraiki hondarrezko gaztelu ederrak, jan izozki gozo bat pasealekuan, gozatu duna arteko txangoez, behatu itsas txoriei eta arrainei txalupa batetik edo bilatu altxorrak, mareak utzitako putzuetan.
3-6 urte (urdina)
Mouse by the Sea. A holiday in Nature
Hegaldun liburua
Keywords: Bidaiak; Ibaiak; Ingurumena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak