Anai-arreba kuttunak - Yubero, Beatriz; Arrieta, Amaia (Donostia : Erein, 2025)
Aita untxiak istorioak kontatzen dizkio Xaturri, batzuk asmatuak dira baina benetakoak dirudite, eta beste batzuk benetakoak dira, baina asmatuak direla esango litzateke.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Letra larria
Keywords: Satorrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak