Zenbakiak eta eragiketak : zatiki kontzeptua : izendatzaile bereko zatikien arteko eragiketak : [Lehen Hezkuntza 5] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da zatiki kontzeptua. Izendatzaile bereko zatikien arteko eragiketak. Zenbaki hamartarrak. Hamartarren arteko batuketak eta kenketak. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak