Zenbakiak eta eragiketak : bi zifrako zenbakiez zatitzea : [Lehen Hezkuntza ] - Coullaut Zafra, Beatriz; Salas, Jorge; Salegi Urbieta, Imanol; Lasheras, Amaia (Etxebarri : Zubia, 2013)
Lan-koaderno honetan lantzen da bi zifrako zenbakiez zatitzea. Berrikusketa: batzea, kentzea eta biderkatzea, bi edo hiru zifrako zenbakiekin. Zenbaki guztiekin lan egitea. Erantzun eta guzti.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak