Haurtxoak barreka eta kukuka! - Addyman, Caspar; Simeone, Ania; Gabilondo, Nahikari (Durango : Ibaizabal, 2024)
Haurtxoek barre asko egiten dute kuku jolasean. Nola jolasten den ikasi nahi duzu? Tira egin orrialdeetatik eta bilatu haurra non dagoen. Ispilua ere badu. Barrearen bidez haurtxoen garapen emozionala estimulatzeko liburu dibertigarria. Caspar Addyman doktorea garapenaren psikologoa da, eta barreak eta emozio positiboek haurtxoengan duten garrantzia aztertu du.
0-3 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako dirulaguntza jaso du.
Babies Laugh at Peekaboo
Orrialde zalbalgarriekin eta ispiluarekin.
Keywords: Barrea; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak