Armairutik plazara! - Fresnedo Moreno, Ibai; Arbiol Albeniz, Egoitz; Hernani. Udala; Hiruki Larroxa (Hernani : Hiruki Larroxa, 2024)
Hernaniko LGBT+ errealitate eta memoria biziari buruzko dokumentala.
Babesleak: Hernaniko Udala
Elkarrizketak euskaraz eta gaztelaniaz.
Keywords: Homofobia; Lesbianismoa; Homosexualitatea; Bisexualitatea; Transexualitatea; LGTBI Mugimendua; Oroimen kolektiboa; Sexu-aniztasuna; Hezkidetza; Dokumentalak; Baliabide digitalak; Elkarrizketak