Bakarrik noa komunera! : mutilentzako kita - Glureli,, Anne; Brown, Alison; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2024)
Liburu honek mutilei komuna erabiltzen irakasten die. Irudi politen bidez, naturaltasun osoz laguntzen die beren garapenean urrats bat aurrera egin dezaten. "Dagoeneko handia naiz. Bakarrik noa komunera!" kitak gurasoei sei urratseko metodo erraz bat proposatzen die, beren semeek pixoihalak alde batera utzi eta komunera joaten ikas dezaten. Kit honek Janet Hall haur psikologoaren gurasoentzako gida bat, ipuin ilustratu bat, irudi-orri motibatzaileak eta eranskailuak ditu.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ikaskuntza; Higienea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak