Lanbideletrak - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2025)
Hemen daukazue lanbideen alfabeto dibertigarria.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Letra larria
Keywords: Lanbideak; Alfabetoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia