Zer arraio da hau? - Garibal, Alexandra; Zubizarreta, Patxi; Bielinsky, Claudia ([Durango] : Ibaizabal, 2025)
Pixontzia erabiltzen ikasteko modu dibertigarriena. Loreak ipintzeko erabiliko da? Beharbada plater bat da. Edo bainuontzi bat. Satortxoak bakarrik daki traste hau zertarako den. Baina, orain, larri dabil, bere kontuetan, denok dauzkagun zereginetan
0-3 urte (urdina)
Cést quoi, ce pot?
Kartoizko liburua
Letra larria
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Norberaren nortasunaren bilaketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak