Mundu zoroa : ATAKek egina gazte eta zaharrentzat - Atak; Arrula Ruiz, Garazi (Tafalla : Txalaparta, 2025)
Sagutxo jator baten paseoa aitzakiatzat hartuta, errealitate zoro bat aurkezten zaigu, ezagutzen dugunaren alderantzizkoa. Gure mundu honetan normaltzat jotzen ditugun egoerak eta eginmoldeak zalantzan jartzen ditu, horiei buruzko gogoeta sustatzearekin bat. Orrialde osoko ilustrazio ederrei esker liburua gutixia ikusgarria izateaz gain, egiaren eta gezurraren artean etengabeko joan-etorri bat proposatzen du. Mundu zoroa altxor jolasti bat da, betierekoa eta noranahikoa.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Verrückte welt
Keywords: Gezurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak; Liburu mutuak