Etxe bat Hartz Txikirentzat - Teckentrup, Britta; Mujika, Maialen ([Madrid] : NubeOcho, 2024)
Hartz Txikiren kobazuloa jada ez da segurua eta beste etxe bat bilatu beharra du, baina laster ohartuko da zenbait tokitan ez dela ongietorria. Hartz Txikik etxe hitzaren benetako esanahia irakatsiko dion bidaia bati ekingo dio.
4 urtetik aurrera (urdina)
Somewhere for Little Bear
Keywords: Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak