Animalia bat egunean - Smith, Miranda; Kajfez, Kaja; Calle, Santiago; Markov, Mateo; Rambaldi, Max; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Ezagutu egunero-egunero animalia bitxi bat. Ekin urtebete iraungo duen bidaia ahaztezin bati, planeta osoko animalia harrigarrienak eta argienak ezagutzeko, marrazki eta datu liluragarrien bidez. Liburu honetan aurkituko dituzu denak, zuhaitzetan gora egiten trebeenak eta itsasoko ur sakonetan murgiltzen abilenak, aski ezagunak batzuk eta ez hain ezagunak besteak. Denak ezin hobeto egokitu dira munduko hamaika txokotan bizirauteko.
Glosarioa: 214.-215. or.
Aurkibide alfabetikoa: 216.-221. or.
6-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako dirulaguntza jaso du.
An animal a Day
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak