Talo eta Lili txapeldunak - Cordell, Matthew; Lasa Urkiri, Usua; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Lilik Karraskari Txirrindularitza Lasterketa Klasikoa irabazteko erabakia hartu duenean, Talok harekin entrenatzea onartu du. Talorentzat, nahikoa da lagunarekin denbora pasatzea, baina Lilik Txapeldunen Kopa irabazteko irrika bizia du. Zer izango ote dute zain helmugaren bestaldean?
6-8 urte (urdina)
Cornbread & Poppy for the Win
Keywords: Abenturak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak