Ikusgela : arteak badu hizkuntzarik?, zeintzuk dira euskal artistak? : euskal arte plastikoa - Lekuona, Ane; Garcia Lopez, Ane; Aranguren Arrizabalaga, Itziar; Gaztelumendi, Unai; Arriola, Nerea; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2024)
Arte plastikoaren historiak hainbat aro eta aldi izan ditu, eta inguruko kultura nahiz boladekin harremanean garatu da Euskal Herrian.
08:08 Itxiera
DBH, 4. maila
Batxilergoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2023ko deialdia)
Babesleak: Eusko Jaurlaritzako Hezkuntza Saila
Keywords: Oteiza, Jorge -- (1908-2003); Euskal kultura; Euskal artea -- Historia; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; EIMAk onetsitako materialak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)