Jakin beharreko 222 esaldi - Jakin Fundazioa (Andoain : Jakin, 2024)
70 urtez Jakinen idatzi duten ehunka egileren artean, 1959tik 2024ra 222 lagunek idatzitako esaldi bana bildu dugu liburuxka eramangarri honetan. Euskal pentsamenduaren lagin bat osatzen du liburuxkak, egindako bideari omen egin eta etorkizuneko pentsamenduari bide emateko. Bada esaldi bat pentsamendu bakoitzeko eta bada esaldi bakoitzeko egile bat. 1956-2024 bitartean, milaka egile eta auzi jarri ditu plazan Jakinek. Horietatik 222 bildu ditugu hemen, gure pentsamendua ibilian egiten den adierazgarri.
Keywords: Maximak eta aforismoak; Aipuak; Monografiak