Elhuyar egutegia 2024 : zientzia-emakumeak argira - Alberdi Landaluze, Izaskun; Elhuyar Fundazioa ([Usurbil] : Elhuyar, 2024)
Egutegi honek zientzia eta teknologiaren munduko emakume erreferente errealak (oraingoak eta iraganekoak, jakintza-arlo ezberdinetakoak, arrazializatuak, hasiberriak diren emakume gazteak eta bide profesional luze eta oparoak egindakoak$1! =(B) hurbildu nahi dizkio euskal gizarteari eta, modu berezian, haur eta gazteei. Horretarako, 12 emakume zientzialariri eman zaio lekua 2024ko egutegi honetan.s
Batxilergoa
DBH
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
Keywords: Emakume zientzialariak; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Biografiak