Abentura erraldoia : salba dezagun kalejira - Bereziartua Mitxelena, Gorka; Larrea, Adur; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Komunikazio Biziagoa SAL, 2024)
Alajainetako jaiak badatoz, baina aurten inork ezin ditu erraldoiak kalean dantzatu. Jaiak bai, erraldoirik ez? Ezta pentsatu ere! Izar, Ainubi eta Etxahun kosta ahala kosta ahaleginduko dira festetan gehien maite duten kalejira salbatzen. Saiatu modu batera eta saiatu bestera, sinesteko zailak diruditen gauzak ere gertatuko dira herrian. Baina$1! = (Blortuko ote dute?s
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak