Espainiako Historia : Batxilergoa 2 (ikas-egoera) - Lama Romero, Eduardo; Jurado Sueiro, Juana; Rosetta Testu Zerbitzuak; Edelvives. Batxilergoko Hezkuntza Proiektuen Saila ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
"Espainiako Historia Batxilergoa 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
Batxilergoa, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Ikas-egoerak; Unitate didaktikoak; EIMAk onetsitako materialak