Enigmath : erronka matematikoen koadernoak : Bmathtarrak eta izenen misterioa : Lehen Hezkuntza 6 - Innovamat taldea (Bartzelona : Innovamat, 2024)
Lehen Hezkuntzako 6. mailarako matematika erronkak dituen koadernoa da. 60 orrialde baino gehiago ditu jarduerekin eta arrazoitzeko gaitasuna, ideiak lotzeko gaitasuna, komunikatzeko gaitasuna eta problemak ebazteko gaitasuna bultzatzen du.
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2024ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak