Taldearen magia - Bican, Leo; Broseta, Pablo; Arana, Aitor ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Ezagutzen duzu unibertso osoko kirolik ikusgarriena? Astrobol du izena. Arau gutxi, tranpa asko eta izarrarteko dibertsioa barra-barra! Harrikoskortarrek partida erabakigarria izango dute Epikon, planetarik magikoenean. Truko guztiak dakizkien sorgin eta azti talde bati aurre egingo diote eta, gainera, euren adiskidetasuna probatuko duen borroka egin beharko dute. Nork izan behar du taldeburu berria?
8-10 urte (gorria)
Un equipo a prueba de magia
Keywords: Abenturak; Galaxia; Unibertsoa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak