Hau ez da dinosauroaI - Timms, Barry; Salegi Urbieta, Imanol; Adamson, Ged; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Liburu hau ez da dinosauro bati buruzkoa! Tira... agian bada! Izan ere, dinosauro hau ez da nolanahikoa, hamaika izaki harrigarri bihurtzeko gaitasuna baitu: esploratzaile, itsaslapur, mendigoizale, bai eta urpekari ere. Dinosauro itzaletan, itzelena da!
5 urtetik aurrera (urdina)
This is not a Dinosaur!
Keywords: Dinosauroak; Jolasak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak