Gaba Beltza eta heriotza - Atxutxiamaika aisialdi taldea (Elgoibar) (Elgoibar : Atxutxiamaika, 2024)
Urriaren 31ren bueltan lantzen dugun Gaba Beltzari marko teorikoa eman nahi diogu webgune honekin. Horretarako, baliabide ezberdinak topatuko dituzu hemen: batzuk guk sortutakoak dira, eta beste sortzaile batzuei hartutakoak dira besteak, haien baimenarekin eskuragarri jarri ditugunak bilduma honetan.
Haur Hezkuntza
Lehen Hezkuntza
DBH
Keywords: Arimen Gaua; Gau Beltza; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak