Bihotza - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2024)
Kattak buztinezko urtxintxatxo bat egin du. Ustekabean, irudiak bizia hartu, eta badoaz, kulun-kulun, zeruko baso handirantz, urrun-urrun...
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak