Sokatira - Brenman, Ilan; Karsten, Guilherme; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2024)
Saltxitxa-korda bat. Bi txakur. Gizon bat. Emakume bat. Otso bat. Hiru txerrikumeak. Pelé. Maradona... Bi aldeetan gero eta jende gehiago zegoen, eta nahaste-borrastea gero eta handiagoa zen. Nola bukatuko ote da borroka hau?
5 urtetik aurrera (urdina)
Cabo de guerra
Keywords: Gerra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak