Fisika eta Kimika : [Kolegioa 3.a] - Agirre, Amaia; Agirre, Amaia; Otaegi, Nahikari; Saez, Amaia; Lasausa, Jean-Michel; Dufau, Aines; Itzaina, Jon; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2024)
Kolegioko 3. mailan erabiltzeko ikaslearen eskuliburu hau, mailaka zatitua da eta 2016ko programetan oinarritua da : kurtsoa, bilana, ariketak eta eginkizun konplexuak. Eskuliburu hori hiru irakaslek sortua dute, eta saileko ikuskari batek gainbegiratua du Jakes Sarraillet euskara ikuskariaren laguntzaz.
Kolegioa, 3. maila (13-14 urte)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak