Gure aitona arrantzalea - Urtaza Elizburu, Betzaida; Sagarzazu, Mirari (Legorreta : Amesgile, 2024)
Itsasoa eta euskal mitologia gustuko al dituzue? Ireki abenturaz betetako liburu eder hau eta ezagutu gure aitona arrantzalea, Elu handi.
5 urtetik aurrera (urdina)
QR baten bitartez ipuina entzungai.
Keywords: Euskal mitologia; Abenturak itsasoan; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audio-ipuinak; Ipuinak