Bala - Rekalde, Paddy; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2024)
Bala, nire txakurra, zelakoa den galdetzen didatenean hauxe esaten diet: zozo baten antzekoa, beltza.
6 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak