Artefaktua : Pako Aristi - Aristi, Pako; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2023)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Programaren 7. denboraldiko aurkezlea Ilaski Serrano kazetaria da. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2023ko urriak 21).
Artegileak: Aines Dufau - Ikas Euskal Pedagogia Zerbitzuko zuzendaria (Uztaritze)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak