Klima-aldaketa (ikas-egoera) : XXI. mendeko erronka (ikas-egoera) - Esparza Baquer, Aitor; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2024)
Klima-aldaketa lantzeko ikas-egoera bat sortzea DBH 1 mailarako curriculum berrira egokitzen dena: "Klima-aldaketa: XXI. mendeko erronka". Biologia eta geologia eta Hezkuntza plastikoa, ikusizkoa eta ikus-entzunezkoa ikasgaietarako moldatuta.
DBH, 1. maila
Keywords: Klima-aldaketak; Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikas-egoerak; Unitate didaktikoak