Oreka : sormen-artelana hainbat arloren arteko elkarlanean emozioak landuz adimen emozionala garatzeko - Ziemkiewicz Artabe, Malgorzata; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2024)
Lan honetan emozioen lanketaren bitartez, ikaslearen adimen emozionala garatzeko materiala aurkezten da. Horretarako, abiapuntua eskultura izango da; eta helmuga irudia, mugimendua, musika eta hitzaren bitartez garatutako sormen-lana da.
Bibliografia: 44.-45. or.
Lehen Hezkuntza
DBH
Keywords: Hezkuntza emozionala; Adimen emozionala; Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak