Kimu Erronka : Lehen Hezkuntza 2 - Artolazabal, Amaia; Jauregi Urresti, Lourdes; Lindsay, Diana; Montes Garate, Amaia (Donostia : Ikaselkar, 2024)
KIMU proiektuko erronketan Curriculumeko konpetentzia espezifikoei edo diziplina baitakoei lotutako hainbat ikaskuntza modu integratuan eskuratu edota erabiltzen dira; erronka bakoitzaren izaeraren arabera kasuan-kasu dagozkionak. Entzunez, behatuz, esperimentatuz, elkarrizketen bidez... egindako jarduerak papereratzeko bitartekoak dira. Prozesuko fase guztietako fitxak daude. Hainbat fitxa konstanteak dira erronka guztietan, batez ere prozedura metadiziplinarren lanketei dagozkionak, ikasleen progresioaren ebidentziak jaso ahal izateko (autoebaluazio, talde kooperatiboen helburuak eta hausnarketak, pentsamendu estrategia...).
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala, 2023ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak