Gai izango zara? (Erandio : Gestionet Multimedia SL, 2021)
Azken urteetan oinarrizko zehar-konpetentziek garrantzia handia hartu dute arrazoiak eraginkortasunez konpontzeko beharrezkoak direlako. Hori dela eta, Oinarrizko Hezkuntzaren curriculumean oinarrizko zehar-konpetentziak aipatu eta definitzen dira, baina batzuetan, konpetentzia hauek ohiko klase-dinamiketan lantzea oso zaila da eta, horregatik, konpetentzia horiek sustatzen lagunduko duen plataforma bat sortzea beharrezkoa dela uste dugu. "Gai izango zara?" ikasleen oinarrizko zehar-konpetentziak neurtzeko eta sustatzeko helburua duen plataforma da. Ikasleen konpetentziak neurtuko ditugu eta, aldi berean, konpetentzia horiek sustatzeko erronka desberdinak proposatuko dizkizuegu.
DBH, 1., 2., 3. eta 4. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2020ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak